Hjem / Projekter / Case Studies

Case Studies

Kontor

Office

Kontorbelysningen skal både give et godt arbejdslys til opgaveløsning og bidrage til et harmonisk, blændingsfrit miljø. Da de fleste organisationer har fokus på at udvise miljømæssig ansvarlighed og minimere energiforbruget, skal belysningen også være energieffektiv.

Industri

Industry

Hårde miljøer kræver robuste belysningsarmaturer. Fra produktion af komplicerede komponenter til tung industri og lagerførelse er der mange høje krav til belysningsanlæggets præstation og energieffektivitet.

Uddannelse

Education

Belysning integreres med undervisningen, letter indlæring og bidrager med et behageligt miljø til de studerende og deres undervisere. Fra indskoling til universit, gangarealer til foredragssale – vores spændvidde er enorm, når det gælder lys til læring.

Sundhed

Health

Applikationerne inden for sundhedssektoren er omfattende og krævende. Fra garderober til operationsstuer, butikker til kontorer – hvert miljø kræver forståelse for de aktuelle behov og omhyggelig planlægning.

Detail

Retail

Høje belysningsniveauer og god farvegengivelse er især vigtigt, når det gælder fødevarer og andre produkter til konsumentmarkedet. Andre vigtige faktorer er sikkerhed, komfort og naturligvis energieffektivitet.

Hotel

Hotel

Fra parkeringspladsen til spaen, soveværelset til baren, kravene til indendørs og udendørs hotelbelysning dækker mange forskellige områder med forskellige krav til effektivitet og æstetik.

Sporter

Indoor Sports

Indendørs sportsbelysning medfører mange vigtige overvejelser både når det gælder sportsudøver og publikum. Blænding kan eksempelvis have indflydelse på spillerens præstationer og så er det vigtigt at sikre tilstrækkeligt nødbelysning.

Vej & tunnel

TunnelII

Veje, motorveje, broer og tunneller – er alle storforbrugere af energi og kan være farlige steder at opholde sig, og så spiller de også en vigtig rolle i vores hverdag, hvilket gør belysningen essentiel.

Bymiljø

Cityscape

Belysning der bringer stil til omgivelserne i løbet af dagen og tryghed om natten er essentielt for bymiljøet.

Kunst & kultur

Water Museum, St Petersburg, Russia

Fra skulpturer til statuer, moderne biblioteker til gamle bygninger, belysning til kunst og kultur kræver sensitivitet og nøje overvejelse. Det kræver også belysning, der komplementerer og fremmer værket.

Transportation

Transporttation

Ingen af de fly, tog, busser, metro’er eller færger som vi burger kunne fungere uden belysning. Uanset om vi opholder os inde eller ude, så er præstation, effektivitet og komfort altid i fokus.

Transit & P-plads

car parks

Belysning til transitområder og parkeringspladser er essentiel for den offentlige sikkerhed. Udover sikkerhed og gode synsbetingelser er opmærksomhed omkring anlæggets energieffektivtet vigtig for at minimere driftsomkostningerne.

Boligområder

MKB Malmo, Sweden

Fra villakvarterer til boligblokke til ældreboliger. Belysning til boligområder kræver moderne driftssikre løsninger.