Hjem / Projekter

Office

Kontor

Kontorbelysning skal i stigende grad lette en bred vifte af opgaver, fra brug af en computerskærm til at skrive og læse på et whiteboard.

Education

Uddannelse

Moderne studerende løser flere forskellige typer opgaver end nogensinde før, og har derfor brug for korrekt belysning, der kan understøtte indlæring.

Industry

Industri

Thorns produktprogam løser alle typer industriopgaver lige fra produktion af komplicerede komponenter til tung industri, og fra computer produktion til transport af passagerer.

School of Dentistry, Aarhus, Denmark

Sundhed

Ingen andre steder er behovet for præstation, effektivitet og komfort i belysningen mere åbenlys, end når det kommer til hospitaler og klinikker.

Retail

Detail

Generous lighting levels and good colour rendering are particularly important where food, drink and consumer products are concerned.

Hotel

Hotel

Fra parkeringspladsen til spaen, soveværelset til baren, kravene til indendørs og udendørs hotelbelysning dækker mange forskellige områder med forskellige krav til effektivitet og æstetik.

Indoor Sports

Sporter

Thorn er leveringsdygtig i den bedste sportsbelysning, uanset om det er til en lokal badmintonbane eller et komplet olympisk kompleks..

TunnelII

Vej & tunnel

Hovedveje, gader, broer, boligveje, tunneller og transportterminaler... er bare nogle få af de steder hvor udendørs belysning spiller en rolle i hverdagen.

Cityscape

Bymiljø

Belysning der bringer stil til omgivelserne i løbet af dagen og tryghed om natten.

Water Museum, St Petersburg, Russia

Kunst & kultur

Fra skulpturer til statuer, moderne biblioteker til gamle bygninger, belysning til kunst og kultur kræver sensitivitet og nøje overvejelse, og belysning, der komplementerer og fremmer værket..

Transporttation

Transport

Ingen af de fly, tog, busser, metro’er eller færger som vi burger, kunne fungere uden belysning. Uanset om vi opholder os inde eller ude, så er præstation, effektivitet og komfor altid i fokus. .

car parks

Transitområder & P-pladser

Belysning til transitområder og parkeringspladser er essentiel for den offentlige sikkerhed. Ud over betragtninger om sikkerhed og synsbetingelser, er energieffektive løsninger vigtige for at minimere driftsomkostningerne..

MKB Malmo, Sweden

Boligområder & institutioner

Fra plejeboliger til barakker og fængsler. Belysning til boligområder kræver smarte pålidelige løsninger.