Hjem / Om os

Om os

Thorn Lighting er en globalt pålidelig leverandør af udendørs og indendørs belysning med integreret styring. Det er vores mission at gøre fantastisk belysning nemt for dig. Vores højtydende belysningsløsninger findes til mange forskellige områder, f.eks. sport, vej, tunnel, bylandskab, kontorer, uddannelse eller industri.

Firmaet blev grundlagt i 1928, så vi har mange års erfaring inden for belysningsløsninger. I vores forsknings- og udviklingsfaciliteter arbejder vi aktivt på at fremme de korrekte belysningsstandarder, og vi har en unik position, hvorfra vi kan kombinere den nyeste lyskildeteknologi med vores ekspertise inden for optisk design og armaturdesign. Vi fokuserer på digitalt integrerede løsninger gennem den nyeste teknologi inden for belysningsstyring. Det er vores mål at overgå kundernes krav over hele verden og blive en værdsat, pålidelig, professionel langsigtet partner med henblik på omkostningseffektiv belysning.

Vi tilbyder energibesparelser uden at gå på kompromis med ydelse, effektivitet og komfort. At opnå en belysningsløsning, hvor æstetik, optisk resultat og energiforbrug er i perfekt balance er hjertet i det, vi foretager os. Vores belysningsløsninger er nemme at specificere, installere og vedligeholde. Thorn er en del af Zumtobel Group.

← Tilbage til oversigt