Hjem / Om os / Nyheder / De nye Thorn-produkter er ankommet!

De nye Thorn-produkter er ankommet!

  • Focus
Apr 25, 2018

Med vores første produktlancering i 2018 sætter vi nye standarder inden for fugtighedsbeskyttet og støvtæt LED-belysning.

Med vores første produktlancering i 2018 sætter vi nye standarder inden for fugtighedsbeskyttet og støvtæt LED-belysning. Ydeevne og fleksibilitet når nye højder med vores Aquaforce Pro-armatur, mens vores splinternye Flow-sortiment bringer udendørs belysning et skridt videre på fleksibilitetsområdet. Flow-produkternes modulære design gør det nemt at skabe det samme udseende for forskellige bylandskaberbyområder, hvilket sætter designere i stand til at opnå kontinuitet og visuel harmoni i både nye projekter og moderniseringer af eksisterende installationer.

Den nye robuste højtydende LED-gadelygte Isaro Pro tager sig godt ud på hvilken som helst gade eller vej – og så er den desuden fremtidssikret. Porteføljen for udendørs belysning udvides desuden med EP445-modellen, som er en LED-gadelygte, der på smukkeste vis tilpasser sig omgivelserne i historiske byer og landsbyer. Til dem, der ønsker at kombinere moderne belysningsteknologi med et mere traditionelt udseende, forener EP445 det bedste fra to verdener. Vores nye Feroz, der er udviklet til de barskeste transportformål og industrielle anvendelser, modstår hede, støv, fugt, stød m.m. med største lethed.

Den nye Durolight-model går et skridt videre, hvad angår bestandighed: Det yderst robuste lineære armatur er udstyret med hærværksbeskyttelse og ligatursikring af højeste kvalitet. Og viVi fortsætter som altid med at opdatere og forbedre vores eksisterende produkter for at sikre den bedst mulige ydeevne. Find detaljerede oplysninger om alle de nyeste tilføjelser til Thorn-sortimentet på dette link.

← Tilbage til oversigt