Hjem / Om os / Nyheder / Zumtobel Group Award 2014 er nu åben for ansøgninger

Zumtobel Group Award 2014 er nu åben for ansøgninger

  • Zumtobel Group Award
Aug 30, 2013

Zumtobel Group Award 2014 - Innovations for Sustainability and Humanity in the Built Environment er nu åben for ansøgninger. I år er Group Award’en forbedret og udvidet til at indeholde tre kategorier. Den nye kategori “Urban Developments and Initiatives” er sponseret af Thorn Lighting og har en præmiesum på € 40.000.

Om
Urban Development Initiatives, sponsoreret af Thorn
Prisen, Urban Development Initiatives, går ud på at finde et projekt med banebrydende bidrag til bedre bæredygtighed og forøget livskvalitet, der samtidig præsenterer innovative potentielle løsninger på centrale problematikker inden for byudvikling. Den fokuserer på byens udviklings- og planlægningsstrategier, masterplaner, offentlige områder, igangværende forskningsprojekter og sociale initiativer med det formål at forbedre bymæssige og sociale rammer. Den nye kategori er åben for ansøgninger fra by- og landskabsplanlæggere, arkitekter, universiteter og ngo'er, samt private og offentlige instanser.

Projekterne kan være i gang eller afsluttet inden for de seneste to år. Der er åben for ansøgninger fra lørdag den 1. september til lørdag den 30. november 2013. Det internationale panel af dommere vil mødes i 2014 for at udpege fem projekter, og vælger en vinder ud af disse fem. Præsentationsceremonien er planlagt til efteråret 2014 i Berlin.

For at finde ud af mere og ansøg, gå til http://www.zumtobel-group-award.com

← Tilbage til oversigt