Hjem / Om os / Nyheder / Et partnerskab baseret på tillid og innovation

Et partnerskab baseret på tillid og innovation

  • The Thorn Experience: a partnership based on trust and innovation
  • The Thorn Experience: a partnership based on trust and innovation
  • The Thorn Experience: a partnership based on trust and innovation
  • The Thorn Experience: a partnership based on trust and innovation
Jun 16, 2015

Gennem de sidste 85 år, har Thorn udviklet et omdømme som ekspert, og undervejs har langvarige partnerskaber udviklet sig bl.a. med Durham County Council.

"Thorn Lighting har været samarbejdspartner inden for vejbelysning for Durham County Council siden 1960'erne. Vi har fundet, at et langsigtet samarbejde med Thorn har været meget nyttig og givet os fordele ved løbende produkt- og serviceforbedringer." fortæller Darren Hubbard, Senior Street Lighting Engineer, Durham County Council.

Med en befolkning på mere end 500.000 er Durham County Council en af de største regioner i England. Det er én af de mange lokale myndigheder i Storbritannien og Irland, der har samarbejdet med Thorn i mere end 50 år.

Samarbejde med henblik på at reducere energiforbruget med 40 %

I dag stammer en af de største energiomkostninger fra de 86.000 gadelygter og trafiklys i hele området. På linje med Carbon Reduction Commitment Energy Efficiency Scheme (CRCEE) og Climate Change Act har rådet arbejdet for at opnå en reduktion på 40 % i det samlede energiforbrug og CO2-udledningen inden 2016.

En vigtig del af initiativet er opgraderingen fra traditionel teknologi til LED. Som led i et større løbende program til udskiftning af alle de ineffektive lygter begyndte Thorn at levere og anbefale mere effektive produkter, efterhånden som teknologien blev forbedret. Til dato har Durham County Council installeret mere end 14.000 LED-gadelygter. Oracle 5 blev installeret i 2010, da den var den mest effektive løsning på det pågældende tidspunkt; der blev installeret mere end 8.000 armaturer. Senere, i 2013, vandt Thorn en kontrakt på basis af pris, fotometrisk ydelse og effektivitet for sine Isaro LED- og R212 LED-lygter, som i løbet af en periode på 6 år vil blive leveret og installeret. Indtil nu er der installeret mere end 6.000 af disse armaturer.

Samantha Berry, Key Account Manager, forklarer: "Hos Thorn fokuserer vi på forskning og udvikling, således at vi sikrer løbende produktforbedringer. Ved at installere de mest effektive LED-moduler, så snart de bliver tilgængelige, nyder Durham County Council godt af bedre ydelse og energibesparelser. Og det er afgørende, at overgangen til LED-belysning og reduktion i belysningsklasser har givet dem en årlig energibesparelse på mere end 50 %. Vores evne til at fremstille og levere et kvalitetsprodukt i overensstemmelse med Durham County Councils krævende leveringstidsplan har været nøglen til dette programs succes til dato."

Daren konkluderer: "Ved at bygge på vores tidligere oplevelser og vellykkede projekter kan vi altid forvente at opnå mere hos Thorn. Vi nyder godt af hurtigere installationsprocesser og lavere energiforbrug samt større serviceeffektivitet. I fremtiden forventer jeg, at de produkter og serviceydelser, Thorn leverer, fortsat vil blive forbedret, så de giver endnu bedre kvalitet og ydelse, samtidig med at de stadig giver fremragende valuta for pengene".

Se hele denne Durham County Council case study ved at klikke her.

Du kan downloade vores brochure om vejbelysning her.

← Tilbage til oversigt