Hjem / Om os / Nyheder / Thorn lyser op i efterårsmørket og inviterer til Nordisk belysningsevent

Thorn lyser op i efterårsmørket og inviterer til Nordisk belysningsevent

  • Citadellet, Landskrona
  • Landskrona vastervang web
  • Landskrona vastervang outdoor
Aug 23, 2013

Føl historiens vingesus og bliv inspireret af moderne og energieffektive LED belysningsløsninger præsenteret i et autentisk miljø. I 2012 lød startskuddet for et unikt samarbejde mellem Thorn Lighting, Landskrona by og Tekniska Högskolan i Jönköping, hvor Landskrona blev showroom for energieffektiv, funktionel, tryg og sikker udendørsbelysning i et naturligt by- og parkmiljø.

I 2013 fortsætter det frugtbare projekt ”City of Light”, som i fase to både omfatter facadebelysning af Landskrona rådhus og indendørs belysningsløsninger på en af byens skoler. I år er det repræsentanter fra Ungt Lys i Danmark, der sætter lys på byens rådhus, mens studerende fra Tekniska Högskolan i Jönköping har arbejdet med skolebelysning.

Vi byder derfor velkommen til et anderledes event hvor teori og praksis går hånd i hånd i et inspirerende program med energieffektiv belysning til indendørs og
udendørs brug.

Dagen afsluttes med middag i et fantastisk miljø på Citadellet i Landskrona.

Tilmelding
Sidste års nordiske event var godt besøgt, så skynd dig at tilmelde dig!
Senest 4. oktober til:
cornelia.opitz-reinholdz@thornlighting.com

Ved tilmelding beder vi venligst om følgende oplysninger for alle deltagere:

  • For- og efternavn
  • Firmanavn
  • Telefonnr. (mobil eller direkte)
  • E-mail adresse
  • Ønsket dato du/I ønsker at deltage
  • Deltager du i indendørs- eller udendørsarrangementet, eller begge?
  • Samt om du ønsker at gøre brug af vores fælles transportmuligheder, alt efter hvor i Danmark du kommer fra (se afsnittet om transport)

Påklædning
HUSK varm påklædning da størstedelen af udendørsarrangementet netop forgår udendørs, og i slutningen af oktober er det koldt at være ude i længere tid ad gangen.

Transport
Du er naturligvis velkommen til selv at sørge for egen transport til og fra Landskrona. Men hvis du har lyst, kan du deltage i Thorns fælles transport fra Thorns kontor på Stamholmen eller med toget fra Jylland (d. 30-31. oktober). Den fælles transport bliver arrangeret, så du har mulighed for at deltage i både indendørs og udendørsarrangementet.

Pris
Ud-og-hjem samme dag med Thorn fra Stamholmen,  kr. 0,-

Todages tur inkl. en overnatning i Landskrona, kr. 1.000,-
(fra Jylland rejser vi onsdag morgen d. 30. oktober og retur igen torsdag morgen d. 31. oktober. Rejsen foregår med tog)

Der arrangeres desuden fælles transport for dem der har behov for det fra Västervångskolan til Citadellet kl. 14.45.

OBS
Deltagelse i arrangementet er gratis og pladserne fordeles efter først-til-mølle. Din tilmelding er bindende, hvorfor vi fakturerer kr. 300 per udebleven deltager. På todages arrangementet ydes der ingen refusion ved udeblivelse eller framelding efter 4. oktober.

← Tilbage til oversigt