Hjem / Om os / Nyheder / Thorn intensiverer sine udendørs aktiviteter i Kina

Thorn intensiverer sine udendørs aktiviteter i Kina

  • Tianjin_Opening_01_500.jpg
Jul 28, 2013

Zumtobel Group har købt de resterende aktier i Thorn Lighting Tianjin Limited for at intensivere sin tilstedeværelse på det asiatiske marked. Aktieoverdragelsen blev officielt registreret den 22. juli 2013. Thorn Lighting Tianjin er derfor nu et selvejet datterselskab i koncernen, og en vigtig del af vækstplanerne for dette marked.

Thorn Lighting Tianjin Limited blev grundlagt i 1996 som et joint venture mellem Thorn og Tianjin Yanyu Investment Company Limited, og Zumtobel Group har tidligere haft 70 % af aktierne i selskabet. Siden etableringen har Thorn Lighting Tianjin opbygget en god base og et godt ry indenfor vej- og tunnelbelysning i Asien med mange referenceprojekter i og uden for Kina. På den nyligt afholdte Guangzhou messe blev mere end et dusin nye LED produkter introduceret for at understrege virksomhedens fokus på innovation og energibesparelser.

Organisationen der udgør Thorn Lighting Tianjin har ca. 120 ansatte, og omfatter salg, marketing, produktion, R&D og laboratorier. Denne udvikling gør det muligt for Thorn at udvide forretningsområdet fra vej- & tunnelbelysning til alle udendørs segmenter af det professionelle belysningsmarked, såsom arkitektonisk belysning, rekreative belysning og facadebelysning. Udover at opfylde behovene for udendørs belysning på det asiatiske marked, vil Thorn Lighting Tianjin også betjene Thorns globale eksportmarkeder.

← Tilbage til oversigt