Hjem / Om os / Nyheder / Thorn gør energieffektiv belysning enkel på Light+Building 2014

Thorn gør energieffektiv belysning enkel på Light+Building 2014

  • The Thorn Light+Building stand
  • A stand tour from the Thorn experts
  • Thorn's Light+Building stand
  • R2L2 and Urba on the Thorn stand
  • A busy Thorn stand at Light+Building
  • Sports floodlighting on show at Light+Building
  • Avenue and HiPak Pro LED at Light+Building
  • Orus LED presented by Thorn at Light+Building
Apr 09, 2014

Som en del af vores mission i at gøre energieffektiv belysning enkel, kunne man på dette års Light+Building messe i Frankfurt se vores nyeste produkter med høj præstation og effektivitet, der samtidig er medvirkende til at skabe et godt miljø.

Vi viste en samling af de nyeste og mest populære produkter til veje og tunneller, bymiljøer, detailhandel, industri og sport. Disse inkluderede endda en prelancering af R2L2 og Urba til vejbelysning, Adelie pullert til byrummet, HiPak Pro LED til industrielle miljøer, Altis til sportsbegivenheder og mange flere.

Suncyl masterne, der kombinerer LED belysning med sol-, vind- og hybridkraft blev udstillingens trækplaster og tiltrak besøgende fra hele verdenen. Suncyl er en smart og bæredygtig belysningsløsning, ved brug af sol, vind og og hybrid drevne master, som er ideelle til miljøer uden elforsyning. Masterne er kombineret med LED (2000 til 6000 lumen), højeffektive batterier og et centralt styresystem.

Paul Stranks, Marketing Direktør, fortæller: „Igen i år var Light+Building en succes med over 2000 registrerede besøgende på standen, og vi er meget glade for at kunne byde så mange kunder velkommen på standen. Vi har fået meget positiv feedback og vores kunder var begejstrede over vores nye energieffektive belysninger og overrasket over hvor let det er at bruge værktøjet Smart City Experience.“

Få mere information om temaerne på Light+Building 2014 på www.thornlighting.com/landb.

Opdateringer og kommentarer fra Thorn teamet for dette års Light+Building finder du på: www.linkedin.com/company/thorn-at-light-and-building-2014

← Tilbage til oversigt