Hjem / Om os / Nyheder / HIGHLIGHT tour 2015

HIGHLIGHT tour 2015

  • Nordic Highlights Tour
  • Nordic Highlights Tour – a series of events designed to inspire with light
Jan 16, 2015

Vi inviterer til en inspirerende dag med aktuelle seminarer og produktnyheder fra Thorn og Zumtobel.

Benyt denne enestående mulighed for at få indblik i fremtidens belysning og hvordan det nordiske lys påvirker mennesket, når vores HIGHLIGHT tour gæster Lokomotivværkstedet i København d. 26. februar 2015:

26. februarLokomotivværkstedetKøbenhavnKlik for at downloade kort
11. martsKanonhallenOsloKlik for at downloade kort
19. martsZumtobel Group showroom StockholmKlik for at downloade kort

Program

16.00 Ankomst & registrering

16.30 Velkommen

16.40 Seminar: Smart Cities and Future Trends / af Iain Macrae

Iain Macrae, der er Head of Global Lighting Applications Management hos Thorn Lighting og førende inden for belysningsbranchen lægger ud med et seminar om Smart Cities and Futhre Trends ved. Hvis man beder Iain opsummere sit foredrag, forklarer han: "Overgangen til LED er blevet mere revolutionerende end nogen anden ny teknologi, der påvirker belysningen. I dette seminar vil vi undersøge alle de muligheder, LED-teknologien åbner for smart bybelysning, dens betydning for indbyggerne samt byens ledere og den kontrol, de opnår. Fremtiden fokuserer på belysning, men er borgerne klar til det?"

17.30 Pause

18.00 Seminar: Nordic Light / af Martin Gran fra Snøhetta

Snøhetta er et alsidigt firma inden for arkitektur, landskab, interiør, branding og design, der har designet Zumtobel Groups årsrapport 2013/14. Det kreative Snøhetta-team ser på lysfænomenet ved polarcirklen og præsenterer portrætter af fire personer, der har levet i dette område igennem 100 år.

18.45 HIGHLIGHTS & mingling buffet

Produktnyheder fra Thorn og Zumtobel. Oplev udvalgte HIGHLIGHTS i vores mobile showroom, der er på eventturné i Norden.

19.30 Q & A session

Her får du mulighed for at at spørge vores panel af eksperter om produkter, belysningsløsninger eller andre relevante spørgsmål. Du kan vælge at indsætte dine spørgsmål via Twitter med #MyHighlights eller blot stille spørgsmålene til panelet.

20.30 Musik af Abalone Dots

Louise Holmer, Rebecka Hjukström og Sophia Hogman, der udgør Abalone Dots, et af Sveriges flitigste musikere, har arbejdet sammen med bl.a. Marit Bergman, Lisa Miskovsky, Lars Winnerbäck, Kalle Moraeus og nogle af de største i Nashville.

Tilmelding

Tilmeld dig og dine kolleger til eventet via mail til husk at oplyse navn(e), e-mail og virksomhed på alle deltagere, samt for en god ordens skyld hvilken by du/I deltager i.

← Tilbage til oversigt