Hjem / Om os / Nyheder / Areaflood Pro 2

Areaflood Pro 2

  • Areaflood Pro 2
Aug 11, 2023

Vores alsidige, funktionelle projektørfamilie med avanceret optisk ydeevne.

Vores alsidige, funktionelle projektørfamilie med avanceret optisk ydeevne.

Den optimerede Areaflood Pro-familie er udviklet med tanke på mørkehimmel-principper. Optikken giver enestående ydeevne og minimerer samtidig lysspild, og armaturet har 0 % ULOR, når det er monteret i 90 graders vinkel, hvilket beskytter nattemiljøet og reducerer lysforurening.

Men ikke nok med det - designet af Areaflood Pro betyder, at selvom den er slank og let, er den robust og kræver kun lidt vedligeholdelse takket være de anvendte materialer af højeste kvalitet. En nominel levetid på op til 100.000 timer L95 og testet til C5 korrosionsbestandighed sikrer, at den er klar til selv de hårdeste miljøer.

Et udvalg af fem størrelser og flere optikker fra 4000 lm til 100.000 lm med flere lysfordelinger giver passende muligheder, uanset om du vælger Areaflood Pro til projektørbelysning, sports- eller vejbelysning.

Med sit integrerede control gear og lave vægt er Areaflood Pro 2 ideel til renoveringsprojekter, hvor skiftet fra gammel lampeteknologi til LED kan give betydelige energibesparelser og færre vedligeholdelsesbesøg.

Klik her for at finde ud af mere.

← Tilbage til oversigt