Hjem / Om os / Nyheder / Zumtobel Group Award

Zumtobel Group Award

  • Zumtobel Group Award 2017
Nov 17, 2016

Indsend dit projekt nu!

“Zumtobel Group Award – Innovations for Sustainability and Humanity in the Built Environment” er en arkitektpris, der stimulerer nyudvikling og nye koncepter i det bebyggede miljø, der bidrager til at opfylde aktuelle og fremtidige krav til bedre betingelser for livet i byerne og energiforbruget.

Kategorien Urban Developments & Initiatives, der sponseres af Thorn, helliger sig byprojekter: udviklings-/planlægningsstrategier for byerne, masterplaner, projekter vedrørende de offentlige rum og landskabsarkitekturen. Den omfatter også igangværende forskningsprojekter og sociale initiativer i forbindelse med byerne.

Prisen retter sig imod byudvikling, der er i gang eller er realiseret i løbet af de seneste tre år (30. november 2013 – 15. januar 2017), samt igangværende forskning i bedre implementering af bæredygtighed og humanisme. Prisen i denne kategori har ikke mindst til formål at opmuntre en ny generation af forskere og praktikere inden for arkitektur og bydesign og søger at lette og fremme byprojekter og igangværende initiativer eller sociale forskningsprojekter. Enkeltpersoner eller grupper fra universiteterne, arkitekter, by- og landskabsplanlæggere, græsrodsbevægelser og private eller offentlige initiativer kan deltage.


Læs mere om Zumtobel Group Award her.

← Tilbage til oversigt