Hjem / Om os / Nyheder / Ude nu: THORNs nye Urban Life Lighting guide

Ude nu: THORNs nye Urban Life Lighting guide

Oct 25, 2019

Lær hvordan lys gør byer smartere og mere levende

Lær hvordan lys gør byer smartere og mere levende 

THORN_URBANLIFE_EN_568x372.jpg

God belysning I byerne skaber frihed i byen om natten, hvilket giver det udendørs rum ny identitet og karakter.

Vores nye Urban Life Lighting guide viser dig, hvordan du gør dette på dit næste bybelysningsprojekt ved hjælp af den nyeste belysningsteknologi fra THORN. Vi tager dig gennem de vigtigste overvejelser for bybelysning, der dækker funktionel og dekorativ belysning, nøgleovervejelser såsom farve, blænding, ensartethed og sikkerhed, samt hvordan du bruger teknikker som lysspredning og accentbelysning og selvfølgelig kontrol til minimering af lysforurening og energibesparelse.

Vi introducerer de standarder og retningslinjer, du har brug for at vide om, og udfordringerne ved forskellige bybelysningsapplikationer, fra pladser til monumenter og fra bygader til parkeringsområder, illustreret med fotos og grafik, der demonstrerer forskellige tilgange. Naturligvis introducerer vi de nyeste THORN-løsninger, der kan hjælpe dig med at opnå de bedste resultater, inklusive dekorative armaturer, armaturer til master, pullerter, arkitektoniske armaturer med mere.

Find ud af, hvordan du kan skabe bybelysning, der gør byer smartere og mere livlige og leverer de bedste resultater for mennesker, steder og miljø.

DOWNLOAD DEN NYE URBAN LIFE BELYSNING GUIDE HER!

← Tilbage til oversigt