Hjem / Om os / Nyheder / Helt nye produkter fra Thorn for oktober 2017

Helt nye produkter fra Thorn for oktober 2017

  • Product_Focus
Nov 24, 2017

En oversigt over alle produktlanceringer fra Thorn for oktober 2017.

Hos Thorn mener vi, at fantastisk belysning bør være enkel. Derfor forbedrer vi hele tiden de løsninger, vi tilbyder, så vi sikrer at de er effektive og enkle.  
Se flere oplysninger om vores nye produkter i det følgende eller download PDF-brochuren nederst på siden. 

IQ Wave overflademonteret og nedhængt
Thorns loftsarmatur til arbejdspladser kan nu overflademonteres eller monteres nedhængt, hvilket skaber en omfattende serie armaturer. Hele serien har samme komfortable, blændfri belysning og et elegant, enkelt udseende.

WWW.THORNLIGHTING.COM/IQSU

Alumet Stage II
Kraftigere, mere fleksibel og klar til fremtidens smarte byer. Med Alumet Stage II tager Thorns Alumet-serie et stort skridt fremad.

WWW.THORNLIGHTING.COM/ALS2

Thor -serien
Thor-serien tilbyder et udvalg af smarte gadelygter og pullerter til talrige anvendelsesområder. Kombinationen af smart styring og speciel optik sikrer fremragende balance mellem ydelse og komfort i hele serien.

WWW.THORNLIGHTING.COM/THOR

Tonic Gimbal
Vores nye gyromonterede spot supplerer Tonic-serien, der består af armaturer til detailbutikker med høj CRI. Lette at installere på grund af Thorns unikke ”flag”-system, der garanterer sikker tilslutning i loftet uden glidning. 

WWW.THORNLIGHTING.COM/TNCC

Tonic Gyro
Tonic Gyro hjælper designerne til at skabe sammenhængende indretning. Med sin klassiske rørform sikrer den nedfældede gyromontering, at lofterne ikke ser rodede ud. Et farvegengivelsesindeks (CRI) på mere end 90 gør Tonic Gyro ideel til brug i detailbutikker.

WWW.THORNLIGHTING.COM/TNCG

Glacier II LED
Thorns dekorative, nedhængte Glacier II LED tilbyder nu mere fleksibilitet med mange forskellige nye funktioner og dekorative valgmuligheder.

WWW.THORNLIGHTING.COM/GLCL

Piazza II LED
Det nye design og den særlige optik gør den nye Piazza II LED til mester i udendørsbelysning. Præcisionsoptikken begrænser ratioen for opadrettet lysoutput (ULOR) til 2,5 %, hvilket reducerer lysspild og lysforurening.

WWW.THORNLIGHTING.COM/PIA2

Voyager Style
Med en tykkelse på bare 37 mm er det nye Voyager Style-armatur stilfærdigt, ultraslankt og den perfekte tilføjelse til Thorns voksende udvalg af nødbelysning. Voyager Style er IP43-mærket for beskyttelse mod støv og fugt, hvilket gør det til en alsidig løsning.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VYST

Voyager Solid
Den nye LED-skærm giver højtydende generel LED-nødbelysning. Voyager Solid fås i små og store udgaver med ensartet design og giver en jævn, ensartet lysdistribution.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VYSO

Voyager Fit
Det superkompakte og nye LED-nødarmatur er ideelt til installation i lofter. Voyager Fits lysoutput giver mulighed for større afstand mellem armaturerne, hvilket gør løsningen yderst energieffektiv.

WWW.THORNLIGHTING.COM/VOYF

Download

← Tilbage til oversigt