Hjem / Nyheder / Nyheder fra Thorn

Nyheder fra Thorn

  • New Releases 04-2022
Aug 04, 2022

Hos Thorn gør vi arbejdet let for dig. Uanset om du skal oplyse et nyt, moderne kontorlokale eller renovere et gammelt klasseværelse...

Hos Thorn gør vi arbejdet let for dig. Uanset om du skal oplyse et nyt, moderne kontorlokale eller renovere et gammelt klasseværelse, har vi indendørs armaturer, der ser godt ud og yder endnu bedre.

Det samme gælder uderum, hvor vores armaturer er funktionelle, effektive og stadig mere Dark Sky-venlige.

Så uanset din anvendelse, når du tænker belysning, så tænk Thorn.

Nedenfor kan du læse mere om vores nyeste produkter og forbedringerne af vores eksisterende portefølje.

Nye produkter

Novaline Style – Kombinerer moderne udseende og alsidighed 

Novaline Style er et elegant og slankt cirkulært armatur, der giver diffust lys forfra og et subtilt 10% baggrundslys. Den kan monteres på væg eller loft,  hænges op med en elegant stang eller nedpendles med trådophæng.

Designet til at se godt ud i områder, hvor folk passerer, så er Novaline Style lige så stilfuld i opholdsrum. Det er et alsidigt valg til mange applikationer, fra kontor og uddannelse til sundhedspleje, detailhandel, hospitaler og boliger. Derudover giver integreret trådløs kommunikation mulighed for Bluetooth-styring og idriftsættelse.

Find ud af mere

Produktforbedringer

Avenue F2

Nu tilgængelig med ny optik og design, der begrænser opadgående lys til kun 0,4 %, Thorns ikoniske post-top-lanterne kan opfylde strenge 'Dark Skies'-kriterier, hvilket gør den til en seriøs kandidat til endnu mere krævende udendørs urbane belysningsprojekter.

Voyager RF

Vores udvalg af nødbelysningsarmaturer er lige blevet bedre. Udvalgte modeller kommer nu med trådløs funktionalitet, hvilket betyder nem vedligeholdelse for slutbrugere ved at eliminere manuel test for drift og batteritilstand. Trådløs kommunikation betyder også, at renoveringsprojekter kan gennemføres hurtigere og billigere uden behov for nye kabelinstallationer.

← Tilbage til oversigt