Hjem / Om os / Nyheder / Thorn: Vores engagement i LED

Thorn: Vores engagement i LED

  • Thorn's commitment to LED Lighting
Jun 09, 2014

Med stigende pres for at reducere energiforbruget og CO2-udledningen befinder belysningsbranchen sig i en fase med betydelig innovativ forandring. Belysning indgår som en integreret del af vores tilværelse og har stor indflydelse på vores økonomiske og økologiske miljø. Det udgør derfor også en af de største muligheder for at gøre en positiv forskel.

Hos Thorn tager vi førende skridt for at gøre belysnings- og energimuligheder til en realitet. Vi udvikler løbende smarte løsninger. Ved at bruge LED-teknologien i kombination med styresystemer kan vi tilbyde store reduktioner i udledningen af CO2 og i energiforbruget. I de seneste år har vi introduceret mere end 25 LED-armaturer. Dette har bragt vores globale LED-salg op på mere end 35 % af vores samlede salg, hvilket ligger over det anslåede stadie for belysningsbranchen som helhed.

Det er af afgørende betydning, at alle nye produktudviklinger fokuserer 100 % på brug med LED-teknologien. Vi tager dette meget seriøst. Samtidig med ny produktudvikling opgraderer vi løbende vores eksisterende armaturer til indbygning af LED-løsninger, hvor det giver mening. Hovedsagen er, at vi bevarer samme lysmængde, samtidig med at vi dramatisk reducerer wattforbruget. I mange tilfælde har vi tilpasset lysmængden til opgaven frem for lyskilden og har faktisk øget lysmængden, samtidig med at vi har reduceret energiforbruget.

Meget snart vil vi se produkter med over 120 Llm/w på steder som kontorer og uddannelsesmiljøer. Det er mere end dobbelt så meget som det, der opnås med et traditionelt lysrør.

Alt i alt har vi et engageret forsknings- og udviklingsteam, der altid ser fremad mod nye og anderledes metoder til forbedring af belysningen, samtidig med at man reducerer energiomkostningerne og vores aktiviteters indvirkning på miljøet.

Se vores innovative sortiment inden for LED-produkter

← Tilbage til oversigt