Hjem / Om os / Nyheder / Thorn på Smart City-konferencen i København

Thorn på Smart City-konferencen i København

  • Thorn Road Lighting Solution for Copenhagen
  • Logo_gcss_tagline.jpg
May 26, 2016

Thorn er en del af Smart City-konference, der afholdes fra 6. til 8. juni i København.

Thorn er sølvsponsor for arrangementet og har en stand, hvor man kan mødes og diskutere fremtidens belysningsløsninger. Desuden deltager Michael From, Head of Public Lighting, i en vigtig paneldiskussion om emnet “Living Labs: Unpacking the Potentials”.

Konferencens fokus er på ”Greater Copenhagen Smart Solutions: Living Labs for Liveable Cities”. Dem giver detaljeret indsigt i en af verdens førende Smart City-løsninger, der er implementeret i Storkøbenhavn. Et af konferencens vigtigste formål er at give en erfaring med og en forståelse for Living Labs som et middel til at udvikle smartere og mere indbyggervenlige byer. Desuden er et af konferencens andre fokuspunkter en forståelse af, hvordan en digital infrastruktur kan understøtte forskellige smarte løsninger og derved koble borgerne til byen. 

Thorn er kraftigt involveret i emnet smart cities, især i det nordiske område. Som eksempel kan nævnes renoveringen af gadebelysningen i København, hvor 10.000 armaturer er udskiftet med den skræddersyede Thorn-lygte Thor, der let kan rumme smart city-egenskaber og er koblet til det centrale styresystem. Desuden er Thorn en del af DOLL, et Living Lab lige uden for København. Der installerede Thorn fremtidige belysningsløsninger i tilsammen 9 pakker. Thorn tager living lab-metoden meget alvorligt og afprøver nye teknologier, der skal testes til porteføljen. Næste generation løsninger er for nylig installeret og omfatter f.eks. LiFi, videofølere, der sporer ulykker og afmærker ulykkesstedet med rødt lys, sporing af trafiktæthed og smarte parkeringssensorer, der viser ledige parkeringspladser. 

Find flere oplysninger om konferencen her.

← Tilbage til oversigt