Hjem / Om os / Nyheder / Sidste nyt fra THORN

Sidste nyt fra THORN

  • LW
  • Raze
Apr 25, 2019

THORNs nye produkter er ankommet og giver dig det nyeste inden for innovativ optik, Bluetooth-forbindelse og intuitivt design.

THORNs nye produkter er ankommet og giver dig det nyeste inden for innovativ optik, Bluetooth-forbindelse og intuitivt design.

Som altid har vi elimineret arbejdet med at installere, styre og vedligeholde belysningen, så du kan fokusere på at skabe det bedste lys formennesker på stedet og for miljøet.

Det handler om at gøre arbejdet let for dig.

Raze

RAZE  er en serie af tre nye udendørsarmaturer, der kan skabe en dramatisk græsagtig effekt på vægge og facader og en jævn, ensartet fordeling på vandrette overflader som gangstier og cykelstier. Tilgængelig i vægmonteret eller i pullert version. Raze sætter overflader i et nyt lys.

FÅ MERE AT VIDE

SE VIDEOEN

Volupto

Bring karakter og komfort til byrummet med VOLUPTO: vores nye dekorative og intelligente udendørsarmatur. Volupto kombinerer det bedste fra det gamle og det nye design med et elegant skålformet design og et blidt lys, der er opnået med avanceret LED-optik.

FÅ MERE AT VIDE

Equaline

THORNs nye generation af EQUALINE lineære armaturer er et fleksibelt modulbaseret system, der skaber rene, ubrudte lyslinjer, der føjer et æstetisk design til hvert enkelt projekt. Armaturets homogene udseende og jævne belysning skaber en kvalitetsbevidst lyseffekt, som giver god komfort.

FÅ MERE AT VIDE


Andre forbedringer på THORN-sortimentet omfatter alsidig adgang og mulighed for Bluetooth for vores ultra alsidige KATONA-væglampe, hvilket gør dem endnu nemmere at tilpasse. Dette armatur kan nu forbindes fra siden med udenpåliggende kabler med en diameter på op til 20 mm og styres trådløst via Bluetooth med en ekstra integreret sensor.

GLACIER II LED-pendelarmaturet til kontor og butik har nu Trådløs CASAMBI READY BASICDIM WIRELSS-funktion, der gør det muligt at konfigurere og styre den eksternt via en smartphone- eller tablet-app eller bruge det sammen med trådløse sensorer.

Endelig har vores klassiske POPPACK LED-grundarmatur nu endestykker, der skrues på og forhindrer adgang til komponenterne, for at opfylde sikkerhedskravene for undervisningsbygninger.

Raze

← Tilbage til oversigt