Hjem / Om os / Nyheder / Efteråret 2018 byder på helt nye Thorn-produkter

Efteråret 2018 byder på helt nye Thorn-produkter

  • PF
Nov 29, 2018

Thorns nye produktsortiment for efteråret 2018 byder på store fremskridt inden for ydeevne, fleksibilitet og effektivitet samt fantastiske innovationer i forhold til design.

Thorns nye produktsortiment for efteråret 2018 byder på store fremskridt inden for ydeevne, fleksibilitet og effektivitet samt fantastiske innovationer i forhold til design. De nye produkter omfatter vores elegante Katona-væglampe samt nye produkter i den populære Chalice-serie med loftmonterede LED-spots.

katonaKatona er en banebrydende væglampe, som er designet til at løse mange af hverdagens udfordringer inden for belysning. Lampen kombinerer høj effektivitet med en nem installation og har en høj modstandsdygtighed over for fugt, støv og skader. Dens store fleksibilitet gør den velegnet til både indendørs og udendørs brug, herunder gangområder og bygningsfacader, da den er både IK10-klassificeret (hærværkssikring) og IP65-klassificeret (beskyttelse mod indtrængen af vand og andre fremmedlegemer).
r2l2R2L2 XS er et kompakt vejbelysningsarmatur, der giver en meget effektiv belysning. Som den mindste i serien af tre størrelser har R2L2 XS et slankt design, samtidig med at det er let at specificere, installere og kontrollere. R2L2 XS er velegnet til alle former for vejbelysning, da løsningen omfatter et bredt udvalg af lumenstyrker og lysfordeling ved hjælp af Thorns R-PEC-optik og intelligente kontrolløsninger.
AltisAltis LED har en fremragende ydeevne inden for sports- og områdebelysning – også ud fra ganske få lyspunkter. Armaturet når op på 90+ på TLCI-skalaen, som anvendes af tv-selskaber til vurdering af fjernsynsbelysning. Med en lysflimmer-værdi på under 1 % sikrer Altis LED en meget langsom gengivelse uden synligt flimmer.
HipakDen tredje generation af Thorns HiPak-armatur til industribelysning sikrer en meget høj ydeevne og er ligeledes en meget økonomisk løsning. Det er en meget effektiv en-til-en-erstatning for de mere traditionelle armaturer til industribelysning – og med en effektivitet, der er nået op på 125-145 lmW, er investeringen tjent meget hurtigt ind. De nye lumenpakker når helt op på 35.000 lm, hvilket gør HiPak endnu mere fleksibel inden for industrielle anvendelsesområder. 

betaBeta 2er fremstillet i EU og giver mulighed for specialtilpasninger samt bedre gennemløbstider. Med op til 120 lm/W er Beta 2 et af de mest effektive produkter på markedet. Med et farvegengivelsesindeks (CRI) på 80+ og en samlet blændingsklasse (UGR) på <19 for alle versioner sikrer Beta 2 en fremragende lyskvalitet og overholder belysningsstandarden EN12464-1 til indendørs arbejdspladser.
StarVoyager Star er et nødlysarmatur til lofter, der skiller sig ud med sin banebrydende lysteknologi, fleksible monteringsmuligheder og en problemfri tilslutning. Denne nødbelysningsløsning er let at planlægge, installere og vedligeholde og kan integreres diskret i din eksisterende indretning.
OneVoyager One kombinerer det bedste fra to verdener: Det er et nødlysarmatur, der let kan omdannes til et belyst udgangsskilt. Voyager One er en elegant løsning til belysning af ethvert område eller lokale – også selvom det er støvet eller fugtigt. Og med den valgfri IP65-ventilation kan den også bruges udendørs.
Chalice74Chalice 74er det nyeste skud på stammen i Thorns Chalice-serie af loftmonterede LED-spots – en kompakt, brandsikret og loftmonteret spot med lumenpakker på 550 lm og 900 lm. Den nye 74 mm Chalice er IP65-klassificeret og er forsynet med udskiftelige linser og indfatninger. På lige fod med de større Chalice- og Chalice Pro-produkter danner den et komplet udvalg af produkter til kontorer, undervisningslokaler, butikker, hoteller samt beboelsesejendomme. Der er også føjet en ny basicDIM Wireless til Chalice-serien, som giver mulighed for intuitiv app-baseret styring via mobilen.
IsaroIsaro Pro M er det nyeste produkt i Thorns Isaro Pro-serie af robuste og højeffektive LED-gadelygter. Isaro Pro M er lavet af en legering af høj kvalitet, der er designet til at have en høj vejrbestandighed og modstandsdygtighed over for fysiske påvirkninger samt vibrationer. Med lumenpakker på 12.000 lm og 17.000 lm er Isaro Pro M med til at løfte Isaro Pro-produkterne til helt nye højder.
IndusThorns højeffektive armatur til industribelysning, Indus Top LED, er nu endnu mere robust, mere kraftfuld og mere effektiv. Armaturet er forsynet med en patenteret hængslet installationsluge for en nem montering og er specialdesignet til industrielle anvendelsesområder, der kræver høj effektivitet, korrosionsbestandighed og nem installation. Dette gør armaturet særligt velegnet til lagerhaller, kølehuse, sportsfaciliteter og værksteder.

Disse nye produkter fra Thorn vidner endnu engang om vores engagement i at tilbyde gode belysningsløsninger til mennesker, områder og miljøer ved hjælp af højkvalitetsbelysning, blændende design og højeffektiv teknologi.

HER kan du finde flere oplysninger om produkterne til indendørs brug.

For flere oplysninger om vores produkter til udendørs brug kan du læse mere på de respektive hjemmesider:
Isaro Pro M, Altis LED, R2L2 XS

← Tilbage til oversigt