Hjem / Om os / Nyheder / City of Light live showroom

City of Light live showroom

  • City of Light, Landskrona
Nov 05, 2013

I dagene fra 29. til 31. oktober besøgte mere end 360 kunder Thorns „City of Light“ arrangement i Landskrona, Sverige.

City of Light er et unikt samarbejde mellem Thorn Lighting, Landskrona by og Tekniska Högskolan i Jönköping. Den første del af eventet bestod af præsentationer, hvor Västervångskolan i Landskrona fungerede som et „live“ indendørs showroom, hvor indendørs belysning i gangarealer og klasselokaler med mulighed for styring af lyset kunne tages i nærmere øjesyn og sammenlignes med den tidligere belysning.

Om eftermiddagen fik gæsterne mulighed for at opleve forskellige armaturer inklusiv den nye facadebelysning Contrast 2 LED, som blev demonstreret i Citadellets maleriske slotsgård. Citadellet er et slot fra ca. 1550 og er beliggende tæt på Landskrona centrum.

Aftenen indeholdt en guidet tur rundt Landskrona, hvor byen fungerede som et udendørs showroom. Her kunne gæsterne se Thorns armaturer og forskellige lys- og dæmpningsscenarier i et naturligt miljø. Turen indeholdt et stop ved Landskrona Rådhus, hvor repræsentanter fra Ungt Lys i Danmark, på overbevisende og passioneret vis fortalte om deres engagement i at skabe fire forskellige lysscener til facaden, der alle er inspireret af lyset skiftende virkning på havet i løbet af et døgn.

Arrangementet blev afsluttet med en middelalder middag på Citadellet – en festlig afslutning på et vellykket arrangement.

Herunder har vi samlet informationer om City of Light, belysningsløsningerne i klasseværelserne, Ecophons præsentationen om akustik samt Ungt Lys' præsentation af deres tanker bag belysingen af Landskrona Rådhus.

← Tilbage til oversigt