Hjem / Om os / Nyheder / Anmeldelse af arrangementet Year of Light 2015

Anmeldelse af arrangementet Year of Light 2015

  • Review of the Year of Light event 2015
  • Review of the Year of Light event 2015
  • Review of the Year of Light event 2015
  • Review of the Year of Light event 2015
  • Review of the Year of Light event 2015
  • Review of the Year of Light event 2015
  • Review of the Year of Light event 2015
Jun 15, 2015

I anledning af FN's International Year of Light organiserede Zumtobel Group i april et førsteklasses arrangement på Dornbirn-hovedkvarteret samt i Bregenz Festspielhaus. 950 gæster fra 27 lande var indbudt til et program med inspirerende foredrag og en præsentation af produktinnovationer samt af vinderne af Zumtobel Group Award.

Det omfattende program bestod af inspirerende foredrag inden for områderne kunst, arkitektur, videnskab og teknologi, verdenspremiere på de nyeste produktinnovationer, samt en galamiddag, hvor vinderne af 2014 Zumtobel Group Award blev præsenteret.

Godt 950 kunder og partnere samledes i Bregenz Festspielhaus, hvor de blev inspireret af en lang række foredrag omkring emnet lys. Olafur Eliasson lagde ud med sin imponerende tale med titlen "Light is Life". I talen fokuserede kunstneren på lysets betydning for individet og satte sin egen erfaring med lys ind i sine værkers kontekst. Svar inden for området arkitektur og byplanlægning mht. bylivet i det latinamerikanske område blev præsenteret af Hubert Klumpner, medstifter af arkitektfirmaet Urban-Think Tank (U-TT) i Caracas og professer i arkitektur og byudvikling på ETH Zurich. Neuromarkedsføringseksperterne fra Gruppe Mymphenburg, Dr. Hans-Georg Häusel og Bernd T. Werner, gav tilhørerne indsigt i den menneskelige hjernes funktion. Som afslutning behandlede Karl Jónsson, loT-arkitekt hos Tridonic, der er komponentproducent i Zubtobel Group, emnet "The Internet of Things (IoT) and Lighting beyond Light". Han fokuserede på de teknologiske muligheder i netværk og deres virkning på lys og individer. Den lange række emner, der blev præsenteret, er udtryk for en grundig analyse af de respektive tekniske områder.

I den verden af lys, der dækkede 1620 kvadratmeter i den nye produktionsafdeling i Dornbirn, introducerede Thorn de vigtigste produktlanceringer i foråret 2015. De nye produkter til udendørsbelysning, Urba, FleXity og Zoar, samt de nye produkter til indendørsbelysning, Chalice, Chalice Pro og Omega Pro var blandt de produkter, der blev præsenteret. Desuden viste Thorn en 3D-model af online-applikationen Smart City. 3D-modellen bringer den onlineoplevelse til live, der først blev introduceret i 2012. Den er designet med henblik på at gøre det let for kunderne at visualisere bybelysningen, og den indeholder egentlige case studies og anbefalinger af de mest energieffektive produkter til alle opgaver.

Få flere oplysninger om Smart City-modellen her.

← Tilbage til oversigt